onsdag 27. august 2014

Gul avdeling utforsker nærmiljøet






Vi pakket med oss en pose med båter, badeender, kopper og skåler. En ivrig gjeng satte full fart ut av porten for å utforske nærmiljøet til barnehagen. På tur øver vi på å ta i mot beskjeder og følge regler. Som den fine gjengen vi er heier vi hverandre frem og venter på hverandre. Det å gå uten å holde i en hånd på et ukjent området føles spennende og kanskje litt utfordrende. Motorikken får prøvd seg i trapper, på ulikt underlag og over små hinder. 

Barnas nysgjerrighet fanges av alt som møter oss på vår vei. Vi stopper opp, bruker tid på å utforske og undre oss sammen over det vi finner og ser. Den store gressklipperen og løvblåseren var ute på jobb i Pilestredet park, de lager en høy og litt skummel lyd, men på avstand var det mange spente små som pekte og fulgte ivrig med. 

Vi kom oss til bekken og dammen, der ble båtene, koppene, skålene og badeendene sluppet løs. Barna så spørrende på Helene og Marianne i det de satte foten utti vannet. Hva har vi vel regntøy og støvler for? Lykken var komplett! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar