Hver dag er det en gruppe med barn på storkjøkkenet vårt og lager mat. Det morsomste med å knakke egg til Fritatta er at man trenger så mange.. så vi fikk god øvelse i å knakke egget uten at det ble for mye skall. Vi kunne gjøre det om igjen og om igjen, mens vi observerte hverandre. Presisjon og konsentrasjon. Så kuttet vi fiskekaker i biter, en etter en etter en... Vi samarbeider, lukter, smaker og planlegger. Kjøkkentjeneste er kjempefin finmotorisk trening og vi prøve ulike redskaper.
onsdag 16. oktober 2013
Matmonser
Hver dag er det en gruppe med barn på storkjøkkenet vårt og lager mat. Det morsomste med å knakke egg til Fritatta er at man trenger så mange.. så vi fikk god øvelse i å knakke egget uten at det ble for mye skall. Vi kunne gjøre det om igjen og om igjen, mens vi observerte hverandre. Presisjon og konsentrasjon. Så kuttet vi fiskekaker i biter, en etter en etter en... Vi samarbeider, lukter, smaker og planlegger. Kjøkkentjeneste er kjempefin finmotorisk trening og vi prøve ulike redskaper.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar