tirsdag 24. juni 2014

Badeturen

På gul avdeling hadde vi sommeravslutning, og dro avsted på langtur til Nordstrand. Solen skinte og vi kunne ikke valgt en bedre dag. Det var en spent gjeng som var klare for badetur. Utstyret ble lesset opp i vognene, barna tok ivrig plass og vi satte nesa mot første mål, Nationalteateret og t-banen.Vi måtte vente litt på T-banen som vi skulle ta, spenningen var til å ta og føle på og barna fulgte nysgjerrig med i tunnelen for å se når neste bane kom. Etter en stund kom endelig Bergkrystallen og vi gikk på. Barna satt som tente lys i vognene og fulgte ivrig med ut av vinduene. Det ble mye samtale og undring rundt tunneler og det at det var mørk. 
Når vi nådde destinasjonen, badebassenget, var det kjapt frem med badebleier, vester og badetøy. Ivrig stod de å trippet når duken på bassenget ble rullet av. Noen var kjappe med å hoppe utti, mens andre nølte litt ved kanten. Noen ville bare kjenne på vannet med hånden eller plaske litt med føttene. De som ikke ville bade tok plass i skyggen på bilteppet og lekte med lekene vi hadde med oss, mens de nysgjerrig fulgte med på de som var i bassenget. 
Noen var fort ferdig med å bade, mens andre motvillig måtte opp av vannet når leppa var blå og tennene hakket. Vi tok av vestene, fant frem håndkle og bleier og var klare for piknikk i sola. Med ekstra appetitt etter bading koste vi oss lenge med lunsj på gresset mens sola varmet oss. En deilig opplevelse!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar